Senaste avsnitten av Gårdspodden lyssnar du till här.
Klicka på titeln för att starta spelaren. .

Titel längd
17. Rabarberpodden
I den här Gårdspodden som är en slags Rabarberpodd, besöker vi den historiska personen Kalle Källander, som var med och grundade organisationen KRAV och som med föreningen Rehum hittade på den sörmländska Rabarberfestivalen som pågår varje år vecka 21.
15:48
16. Gårdsmejeriet Sanda
Gårdspodden besöker den här gången Gårdsmejeriet Sanda i Österhaninge söder om Stockholm som familjen Wallin driver. Vi träffar Inger och dottern Tove som berättar hur arbetslöshet och en svärson gjorde att man startade gårdsmejeri för ett par år sen.
20:34
15. Mandelmassepodden
I det här specialavsnittet av Gårdspodden hälsar vi på på Valdéngårdens mandelmassa i Köping. Här tillverkar Anna och Dennis Valdén mandelmassa och marsipan. Och Dennis är en äkta semmelexpert - han äter ett 50-tal semlor varje säsong.
16:21

 

Poddradio!

Pippi Engstedt har en bakgrund som radioproducent, reporter och programledare och därför är vi bra på att producera poddradio, även så kallade podcasts. Pippi arbetade under ett tiotal år på Sveriges Radio och var även med och utvecklade reklamradiokanalen Radio Q. Dessutom producerade hon under flera år uppdragsprogram för Karolinska sjukhuset om medicinska nyheter.

Pippi har gjort allt mellan “Fråga veterinären” till “Herrklubben” (debattprogram om ett ämne i en timme med tre män!) och mat-, inrednings- och reseprogram. För Sveriges Radio har hon producerat en stor mängd personporträtt av kulturpersonligheter.

Man kan lätt lyssna på poddar via dator eller smartphone och poddlyssnandet ökar snabbt.

Vi erbjuder:

  • programutveckling
  • programproduktion
  • distribution (via iTunes, Libsyn och hemsidor etc.)

Vi tar gärna emot förfrågningar om poddproduktion och programidéer, se vidare kontaktinfo nedan.